Over Rosé Pamplemousse

Op deze webshop kun je wijn online kopen. Online wijn bestellen biedt voordelen ten opzichte van wijn kopen bij de wijnhandel. Wanneer je online wijn bestelt bij via deze site kies je uit een uniek product met uitstekende service. Bovendien bieden wij een leuke oplossing voor een goed en apart geschenk. De bestelling wordt snel en nauwkeurig aan de voordeur afgeleverd. Wijn kopen was nog nooit zo makkelijk!

Onze wijn bestellen kan per zes flessen of een veelvoud daarvan. Sommige wijnen kun je ook per fles bestellen, bijvoorbeeld als het gaat om ht geven van een geschenk. In dat geval geef in het bestelproces aan dat de wijn een cadeau is, verander het afleveradres en vul eventueel een cadeautekst in.

Iedere wijn is speciaal

De wijnen in ons assortiment van hoge kwaliteit en afkomstig uit Frankrijk. Bovendien selecteren wij al onze wijnen op hun unieke eigenschappen. Bijvoorbeeld herkomst, smaak, druivenras en verkrijgbaarheid. Omdat de wijnen speciaal zijn, is een standaard webshop niet op zijn plaats.

Online wijn kopen met vertrouwen

Wij leveren wijnen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Voor zendingen naar andere landen kun je contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. De verzendingen worden verzorgd door POSTNL Verzendingen in overige landen zijn ook mogelijk, maar zullen op aanvraag worden behandeld. De wijn die je bij ons online bestelt veilig en vertrouwd afrekenen met iDEAL en online overboekingen. Een bestelling onder rembours kan alleen telefonisch worden geplaatst met bijkomende kosten van € 17,50 per bestelling.

Mocht je nog opmerkingen of suggesties hebben over ons aanbod of onze dienstverlening, dan staan wij daar natuurlijk altijd voor open.

Met Vriendelijke groet,
Frost Trading

KvK 66169372

Tel +31 252 250 100

info@frosttrading.com

Verzendvoorwaarden:

Bezorging

Bestellingen worden binnen Nederland afgeleverd op een door u aan te geven adres. Er zal naar worden gestreefd binnen 5 werkdagen na ontvangst van de bestelling de order voor het eerst bij u aan te bieden.

Indien u niet aanwezig bent op het moment van bezorging door onze bodedienst, wordt u middels een kaart in de bus geïnformeerd over de eerstvolgende aflevering. Indien de bestelling na minimaal 4 pogingen daartoe niet kan worden bezorgd, dan zal de bestelling retour worden gezonden aan VinCasa. De bestelling zal dan worden geannuleerd en gecrediteerd. VinCasa behoudt zich het recht voor om de verzendkosten bij u in rekening te brengen.

De bestellingen dienen na ontvangst door u gecontroleerd te worden. Klachten dienen op verval van het recht tot reclameren binnen 72 uur na ontvangst aan VinCasa medegedeeld te worden. VinCasa is niet tot nakoming gehouden en is niet gehouden tot vergoeding van enige schade, indien de bestelling door overmacht niet, niet juist of niet volledig aan u kan worden geleverd.

Behoudens in geval van grove schuld of ernstige nalatigheid is de verplichting tot schadevergoeding door VilaVino terzake van het niet, niet juist of niet volledig leveren van een bestelling beperkt tot de waarde van de betreffende bestelling.

Bijdrage in bezorgkosten

Voor elke opgegeven bestelling brengen wij maximaal € 9,00 euro (per afleveradres per doos) in rekening. Bestellingen worden per bodedienst naar het door u opgegeven adres in Nederland verzonden.

Retouren

Indien u binnen 7 werkdagen nadat uw bestelling bij u is bezorgd, deze bij nader inzien toch niet wilt hebben, kunt u deze aan ons retourneren. Hiertoe kunt u contact opnemen met onze Klantenservice (info @ frosttrading .com), waarna u de bestelling per ommegaande retour dient te zenden in de staat waarin u hem heeft ontvangen. De kosten voor het retour zenden van de bestelling komen voor uw rekening.